Berlinda, een dame die gek is op kleding en accessoires.

Geen dag is hetzelfde. Herken je dat, geen zin hebben, teveel gedoe….Ppffff.
Of fris en fruitig, vol energie opstaan….kom maar op wereld, ik kan je aan. Geen dag is hetzelfde.

Feit: vrouwen hebben nu eenmaal last van moodswings. Dat maakt ons toch ook tot het fascinerendste wezen op deze aardbol! Alle voordelen heeft helaas ook zijn nadelen. Niet alleen hun omgeving kan last hebben van deze moodswings. Ook de vrouw zelf moet haar mannetje soms staan tegen deze moodswings. Ach, ze zijn ook maar mensen.

Het is echter geen excuus om erbij te lopen als een hobbezak. Thuis tussen je veilige vier muren moet dat zo nu en dan kunnen. Het is echter een luxe om hieraan toe te geven. Kinderen moeten naar school, boodschappen vliegen niet vanzelf in de koelkast. Je collega’s gaan meer naar je glimlachen als je iets meer sprankelt.

Aandacht voor jezelf heeft automatisch het gevolg dat je serieuzer genomen wordt volgens de psychologie. Afgegeven signaal: is bewust van zichzelf dit reflecteer je dan ook op je omgeving. Conclusie: een kledingstuk is goedkoper dan therapie.

Het oog van het volk wil ook wat., en jijzelf toch ook als je langs je eigen spiegelbeeld loopt? Dan slaat je moodswing meestal ook weer om. Hhhmmm ziet er goed uit, ze is zo gek nog niet.

Het volgende dilemma wat vrouwen hebben is keuzes maken. Neem ik nu de blouse of de broek? Het overgebleven huishoudbudget ( wat legitiem is om aan jezelf uit te geven, voor al dat gestof en gewas) kan maar eenmaal worden uitgegeven.

Ik heb ontdekt dat leuke kleding niet duur hoeft te zijn. Kortom, ik ben een dame van middelbare leeftijd. Die begrijpt waar jij als vrouw tegen aanloopt en mee worstelt.

Voor elke moodswing heb ik iets in mijn collectie. Comfortabel maar toch stoer en hip, casual en sjiek om als een diva de trap af te komen. Mijn missie is om dit voor jullie dames mogelijk te maken tegen een redelijke prijs. Dus voor elke type, leeftijd en maat, stoer of sjiek, je kunt terecht bij KLASJIEK.

1 Comment

  1. brandon

    test

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *