Surpriseparty 19 tot 22 uur, min 6 / max 10 pers, p.p. € 17,50 :

Het feestvrouwtje weet van niets. Het is dus aan de vriendinnen om haar mee te lokken. Zij wordt dus echt verrast en is kostenvrij deze avond. Ze wordt verrast met knal confetti. Ontvangst met een welkomstdrankje. Het feestvrouwtje krijgt een totale make- over. De outfit van haar voorkeur krijgt ze mee. Alle dames mogen kleren passen en krijgen op verzoek kleding, haar en make-up advies. Het feestvrouwtje ontvangt 1 individuele en iedereen een gelammineerde groepsfoto als aandenken. Daarna wordt er een meidenspel gespeeld. Lachen, gieren, brullen. Alles inclusief hapje en drankje. Kortom quality time together.

Make over party 19 tot 22 uur, min 6/ max 10 pers, p.p. € 22,50 :

De dames geven elkaar een make- over. Jijzelf bepaalt dus niets. Dit kan erg verrassend zijn. Ontvangst met welkomstdrankje. Er worden setjes van 2 gemaakt. Jouw vriendin bepaalt jouw make-over. Heerlijk samen tutten. Ieder ontvangt 1 gelammineerde groepsfoto van voor en na. En er wordt een meidenspel gespeeld. Lachen, gieren, brullen. Alles inclusief hapje en drankje. Kortom quality time together.

Lady’s time 19 tot 22 uur, min 8/ max 16 pers, p.p. vanaf € 12,50 :

Gewoon simpel quality-time voor jezelf en samen. Ontvangst met een welkomstdrankje. Vervolgens het meidenspel spelen. Alles inclusief hapje en drankje.

Alle feestjes kunnen tegen een meerprijs p.p. uitgebreid worden met onderdelen; – Luxe hapjes en drankjes

                                         – manicure behandel  – make/ up contouren – gezichtsbehandelingen –

0 Comments